Az országban már több száz család estéit ragyogják be zárt térben is a csillagok. Célunk minél szélesebb körben ismertté és elérhetővé tenni ezt a varázslatot.

Univerzum a szobádba

 

A Csillagplafon egy lakásdekorációs eljárás, amely egy csillagos égbolt 3 dimenziós látványát adja vissza zárt térben.

Nappal láthatatlan, azonban ahogy besötétedik, elkezdenek világítani a csillagképek, a csillagködök, a közelebbi és távolabbi galaxisok, holdak. Szinte hallani lehet a nyári éjszaka neszeit, a tücskök ciripelését, és szinte érezni lehet az éjszakai hűvös szellő lágy símogatását.

A Csillagplafon csodálatos látványát egy speciális festési technikával érjük el a mennyezeten. A dekoráció nem matricával készül és nincs szükség a plafon megbontására sem.

Válassza ki a kedvenc csillagképeit és mi elkészítjük az otthonába!

 

Kinek ideális a Csillagplafon?

A Csillagplafont ajánljuk gyerek- és hálószobába, valamint nappaliba , fürdőszobába és szauna mellé egyaránt. Hatása a gyerekekre és a felnőttekre is nyugtató. Fénye körülbelül megegyezik az igazi égbolt csillagainak fényével.  Megkönnyíti az elalvást, romantikus hangulatot varázsol a szobába.
 

 Hogyan működik?         Szeretném megnézni élőben        Mennyibe kerül?

 

Kattintson ide és foglaljon időpontot a bemutatóterembe!

Rólunk mondták

Edit (Budapest)

"Nagyon köszönöm, csodát és misztériumot varázsoltatok a hálószobámba. Annyira gyönyörűséges,varázslatos, és nyugalmat árasztó. Festés után befogadtam egy kutyust, hááát, nem tudom, hogy ő ugyanazt látja -e mint mi, de ő is csak ámul-bámul, teljesen le van nyűgözve, mint ahogy a látogatók és barátok is. Sok sikert a további munkátokhoz, klassz dolog, hogy olyasmivel foglalkoztok, mint én, ami boldogsággal tölti el az emberek szívét. Gratulálok: D.Edit-Budapest"

Andrea (Dánszentmiklós)

"Nagyon köszönjük a szép munkát, gyönyörű lett a plafon!!! Kár hogy nem láttátok a kisfiam reakcióját, nagyon tetszik neki, el volt tőle ájulva! Mindannyiunknak nagy örömet szereztetek vele, mégegyszer KÖSZNJÜK NEKTEK! Majd én is reklámozom a baráti körömben, mert tényleg nagyon szép lett!! Üdvözlettel: Andrea" (Dánszentmiklós)
 

 

 

 

Csillagplafon Hírlevél